keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi vuosi ja kiitokset edellisestä

Vuosi 2013 oli monella tapaa ainutlaatuinen. Parasta koko vuodessa oli ehdottomasti blogini aihe: Jedi. Vuosi antoi ja opetti paljon. Koiran lisäksi on pitänyt opetella tuntemaan myös itsensä eri tavalla. Päällimmäisen mielessä on kuitenkin mahtavat uudet ihmiset koirineen. Kummasti koirat vain onnistuvat keräämään ympärilleen mukavia ihmisiä ja mahtavaa tunnelmaa!

Monia asioita tuli myös koettua ihka ensimmäistä kertaa. Ensimmäinen harrastus, jota Jedin kanssa lähdettiin kokeilemaan oli haku. Hakumetsältä tie vei tottiskentälle. Näiden jälkeen on tehty ensimmäiset näyttelyesiintymiset sekä Jedille että minulle. Uusinpana innostuksen aiheena on paimentaminen, jota ollaan muutaman kerran käyty harjoittelemassa ja treenikertoja on varattu jo useampi tällekin vuodelle.

Viime vuodesta jäi hillitön into touhuta tänä vuonna enemmän! :D Enkä olisi uskonut, että innostun koirani kanssa näin monesta erilaisesta harrastuksesta. Jedi on kyllä aivan mahtava harrastuskaveri, sillä se innostuu kaikesta mistä minä vain jaksan innostua.

Suurinpana rikkautena on kuitenkin ne kaikki ihanat ihmiset, jotka ovat auttaneet meitä alkuun yhteisellä tiellä. Monet itkut on itketty ja hyvät naurut naurettu Teidän kanssanne ihanat koiraihmiset ympärillä! Tällaisen ihanan tukiverkoston kanssa on mahtavaa jatkaa kasvamista ja kehittymistä koiranomistajana ja ihmisenä koiransa vierellä!

Vilpitön kiitos kaikille ja tassujen täyteistä vuotta 2014!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti